Uncategorized

#ReboNyunda

#ReboNyunda

ieu saha sih, nu nyieun akronim siga kieu?
meni euweuh gawe.

pangpangna mah pedah aya daerah imah sayah disebat di dieu. tapi emang bener sih. daerah dinya butuh perjuangan. keur nepi dituna butuh perjuangan. keur meuli imah di ditu oge perjuangan. lila-lila sayah nyieun partai perjuangan, da. hahaha…

tiasa nebak, di mana persisna bumi sayah?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s