Uncategorized

Ada temen yang nularin rasa sukanya pada puisi cakep ini. Pas saya bacain puisi ini buat diaplot di akun soundcloud saya, nuansanya jadi melow… Hahaha… Trus susah move on lah dari puisi ini.

Hari ini temen saya tersebut ultah. Ya udah iseng aja nyobain bikin typography pake puisi kesayangannya ini.

Masi kurang enak diliyat sih susunannya, tapi saya yakin sama pepatah “practice makes perfect”, asal jam terbangnya ditambah terus pasti ntar ke depan-depannya typography hasil main saya bakal makin tsakep *kepedean geneh 😝*

View on Path

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s